nerstad barnehage rolig landlig beliggenhet

Rolig og landlig beliggenhet på Nerstad

De seks ledige tomtene på Nordheimfeltet ligger på Nerstad i Sigdal kommune. Nerstad er et attraktivt område i den nedre delen av kommunen, med kort avstand til sentrale områder. Området har rolig og landlig beliggenhet.

Avstander fra Nerstad

Drammen: 50 km
Kongsberg: 57 km
Hønefoss: 58 km

rolig og Landlig beliggenhet med nærhet til sentrale områder

På Nerstad finnes det barnehage, barneskole, idrettsanlegg og idrettshall samt samfunnshus i gangavstand fra Nordheimfeltet. Det er gang- og sykkelsti fra boligfeltene på Nerstad til området med barnehage, skole, idrettsanlegg- og hall.

Nerstad barnehage sin hjemmeside.
Nerstad skole sin hjemmeside.
Nedre Sigdal Idrettsforening sin hjemmeside.

(En større oversikt over lag og foreninger i Sigdal finner du her: http://www.sigdal.no/aktuelt/lag-og-foreninger/barn-og-ungdom).

Nordheimfeltet vil ligge i nær tilknytning til de eksisterende boligfeltene på Nerstad. De ledige tomtene på Nordheimfeltet ligger i rolig og landlig beliggenhet og selges til en gunstig pris. Her finner du kartskisse med oversikt over de ledige tomtene.

Nerstad ligger ca 10 minutters kjøring unna kommunesenteret Prestfoss, hvor det finnes blant annet lege, lensmannskontor, NAV, forretninger, kirke, barneskole, barnehage, ungdomsskole, ungdoms- og idrettshus, sentralidrettsanlegg for friidrett og fotball, skibakke og en liten alpinbakke.

nerstad-ski rolig og landlig beliggenhet
Bildet over er fra Sigdalsmesterskapet i langrenn som i år gikk av stabelen på Nerstad.

Mer informasjon om tomtene og pris

Tomtene selges til en svært gunstig pris. Ta kontakt med Sigdal kommune for mer informasjon om priser på tomtene. Det er Teknisk sjef Johannes Michielsen som er kontaktperson for salg av tomtene. Han nås på tlf. 32 71 14 00 eller e-post til johannes.michielsen@sigdal.kommune.no

kart illustrasjon nerstad drammen kongsberg hønefoss

"Potetopptaking med bestefar". Foto: Anne Coventry, bildet er fra fototevlinga #mittsigdal.
«Potetopptaking med bestefar». Foto: Anne Coventry, bildet er fra fototevlinga #mittsigdal.

Hovedbildet på denne siden er fra Nerstad barnehage, som ligger ca 500 meter fra det planlagte Nordheimfeltet.